Viewing Room

MINA HAMADA : Transition

Transition produïda per a LAB 36, l’artista d’origen japonès, continua desenvolupant el llenguatge artístic que la identifica i ens presenta un univers de colors i formes signe de la seva identitat. 

Mina Hamada, va néixer en Louisina, EE. UU, va créixer a Tòquio, el Japó, i viu i treballa a Barcelona des de l’any 2009. Al Japó va cursar els seus estudis d’art i és on va realitzar les seves primeres exposicions de pintura i va publicar llibres de contes amb els seus dibuixos i il·lustracions.

XAVI BOU : Ornitografias

Xavi Bou (El Prat del Llobregat, 1979). Aquest geòleg i fotògraf, enamorat de la natura des de petit, buscava rastres d’animals el dia en què es va imaginar quina estela deixarien les aus amb el moviment si l’aire ho permetés.

Des de llavors, va desenvolupar la tècnica de capturar múltiples fotografies en tan sols uns segons per superposar-les en una sola imatge. Eureka! I així és com avui ensenya a tot el món el dibuix que els ocells pinten en desplaçar-se. No és un projecte conceptual sinó estètic, que intenta inspirar l’espectador i captivar-lo amb una bellesa oculta. El seu propòsit, apropar l’art i la natura i motivar qui contempli la seva obra a valorar i connectar-se amb el seu entorn més proper.

BEA SARRIAS: Bienvenidos a La Ricarda

Bea Sarrias coneix bé La Ricarda i l’ha pintat i retratat en nombroses ocasions durant l’última dècada.

Ha desenvolupat gran part del seu treball a Barcelona, on va estudiar Belles Arts i aviat es va començar a interessar per l’arquitectura i el retrat d’espais icònics. La seva obra, basada en treballs d’importants arquitectes espanyols i internacionals, ha rebut diverses mostres de reconeixement i s’ha destacat el seu virtuós maneig de la llum i les ombres.