Viewing Room

MIGUEL ANGEL MADRIGAL: Los espacios de Barcelona

Maestro en arts plàstiques Madrigal explora diverses maneres de manipular tant objectes com materials. Ha reptat la gravetat-l’equilibri no sols el físic si no també el visual a més de la convencionalidad dels suports artístics Treballa amb formes i objectes que podem reconèixer en la nostra quotidianitat, però al moment de relacionar-los amb uns altres arbitràriament, es resignifiquen canviant radicalment la nostra percepció sobre ells.

 

Dins dels seus premis se subratllen, pertànyer al Sistema Nacional de Creadors de Mèxic 2015-2018 i 2011-2014, Residència en el Centre Banff, FONCA, Alberta Canadà, Residència en el Centre Basilisc, Buenos Aires, l’Argentina, Residència en el Centre Bilbao Art, Bilbao España, Becari del Fons Nacional Per a la Cultura i les Arts (FONCA) 2004 2005, Menció honorífica Segona Biennal Nacional d’Arts Visuals de Yucatán, Premi d’adquisició 3 era. Biennal Pobla De Los Angeles 

ALICIA GIMENO : Estructura Radicular

«Les peces examinen, des de l’observació i experimentació pictòrica i de materials com pot transmetre lleugeresa alhora que força, equilibri o caos, sent realment el nucli del meu treball la fascinació per les possibilitats de la forma abstracta i la seva subtilesa en la presentació de conceptes sensitius.»

 

Alicia Gimeno, va estudiar a Mèxic, en un ambient amb un enfocament principal cap a les arts gràfiques, i així, va poder formar-se en Estètica, composició, filosofia de l’art… Postgraduada, va estudiar curaduría, alhora que iniciava i dirigia un projecte artístic a la ciutat de Pobla de Saragossa (Mèxic).

BEA SARRIAS Y MORROSKO VILA-SAN-JUAN :
Working Mies

En aquest projectes proposem mostrar, tant de manera gràfica i pictòrica com a audiovisual, el procés de preparació i cerca d’una exposició sobre el Pavelló de Mies van der Rohe i Lilly Reich. 

 

Bea Sarrias ha desenvolupat gran part del seu treball a Barcelona, on va estudiar Belles arts i rampell es va començar a interessar per l’arquitectura i el retrat d’espais icònics. La seva obra, basada en treballs d’importants arquitectes espanyols i internacionals, ha rebut diverses mostres de reconeixement i s’ha destacat el seu virtuós maneig de la llum i les ombres.

 

Morrosko Vila-San-Juan es cineasta. Nascut a Barcelona i llicenciat en Filosofia i Lletres, té una llarga carrera com a realitzador i periodista. Ha escrit, dirigit i produït nombrosos documentals així com peces de videocreació. Col·labora habitualment amb diferents cadenes (TVE, TV3, Betevé), institucions i centres d’art (CCCB, MACBA, Fabra i Coats), així com amb mitjans escrits i digitals i també dona classes d’audiovisual en diverses universitats.

MINA HAMADA : Transition

Transition produïda per a LAB 36, l’artista d’origen japonès, continua desenvolupant el llenguatge artístic que la identifica i ens presenta un univers de colors i formes signe de la seva identitat. 

Mina Hamada, va néixer en Louisina, EE. UU, va créixer a Tòquio, el Japó, i viu i treballa a Barcelona des de l’any 2009. Al Japó va cursar els seus estudis d’art i és on va realitzar les seves primeres exposicions de pintura i va publicar llibres de contes amb els seus dibuixos i il·lustracions.

MÓNICA RIKIC: Tecnologies Alternatives

«Enfoco la meva pràctica en el codi, l’electrònica i els objectes no digitals per a crear projectes interactius sovint emmarcats com a jocs experimentals, que pretenen anar més enllà del propi joc»

 

Artista electrònic i codificador creatiu, Barcelona 1986.

Llicenciat en Belles arts (UB). Màster en Arts Digitals (UPF). Màster en Filosofia Contemporània (UOC).
Premi Nacional de Cultura de Catalunya 2021

Forma part de la col·lecció .BEEP

XAVI BOU : Ornitografias

Xavi Bou (El Prat del Llobregat, 1979). Aquest geòleg i fotògraf, enamorat de la natura des de petit, buscava rastres d’animals el dia en què es va imaginar quina estela deixarien les aus amb el moviment si l’aire ho permetés.

Des de llavors, va desenvolupar la tècnica de capturar múltiples fotografies en tan sols uns segons per superposar-les en una sola imatge. Eureka! I així és com avui ensenya a tot el món el dibuix que els ocells pinten en desplaçar-se. No és un projecte conceptual sinó estètic, que intenta inspirar l’espectador i captivar-lo amb una bellesa oculta. El seu propòsit, apropar l’art i la natura i motivar qui contempli la seva obra a valorar i connectar-se amb el seu entorn més proper.

BEA SARRIAS: Bienvenidos a La Ricarda

Bea Sarrias coneix bé La Ricarda i l’ha pintat i retratat en nombroses ocasions durant l’última dècada.

Ha desenvolupat gran part del seu treball a Barcelona, on va estudiar Belles Arts i aviat es va començar a interessar per l’arquitectura i el retrat d’espais icònics. La seva obra, basada en treballs d’importants arquitectes espanyols i internacionals, ha rebut diverses mostres de reconeixement i s’ha destacat el seu virtuós maneig de la llum i les ombres.